2016 - Uitnodiging 50-plusbeurs 24Sep2016 - Nehob.nl

Ga naar de inhoud
Over Nehob > Archief

Onderwerp: bezoek 50 plus beurs in Utrecht op zaterdag 24 september 2016

Dames en heren,

Hierbij nodigen wij u uit om deel te nemen aan de culturele en educatieve busreis naar de 50 plusbeurs op zaterdag 24 september 2016 in de Jaarbeurshallen in Utrecht.

Uw bus bijdrage is €10,00 p.p.

Betaling dient vooruit te geschieden voor 20 september 2016 door overmaking op de bankrekening  Ibannr. NL 31 INGB 0004853148 van de bestuurder N.H.Moenna te Amsterdam, onder vermelding van 50+beurs.
 
Dit jaar willen wij alles via de bank laten betalen, zodat er geen rompslomp ontstaat met het incasso dat veel tijd in beslag neemt en het risico dat mensen niet komen opdagen en wij een strop lijden voor de bus kosten. De bus ondernemers willen de gelden tijdig op hun rekening hebben. Dus wie mee wilt betaalt vooraf en iedereen die voor een ander boekt incasseert de kosten van hen en stort deze op bovenvermelde rekening van de voorzitter. Alleen zij die vooraf hebben betaald gaan mee! De bus vertrekt als de gelden binnen zijn en de kosten vooraf betaald kunnen worden

Datum: zaterdag 24 september 2016
            
Vertrekplaats: Adam-Nieuw-West
Verzamelpunt: Slotermeerlaan Plein 40-45 Febo, Vertrektijd: 09:00 uur  
Verzamelpunt: Chris Lebeaustraat 4 te Slotervaart , Vertrektijd:  09.15 uur
        
Verzamelpunt: Adam Zuidoost: Woongroep Anand   Joti  Meyehof 5;  bij parkeerplaats vrijparkeren. Tegenover  basischool “De Brink” Adam Zuidoost
Vertrektijd:  09.30 uur
       
Afspraak
Er zal helaas niet gewacht worden op laatkomers.
Terug komst van uit Utrecht zal omstreeks 18.00 uur zijn.
 
Boeking:
Wilt u gezellig mee gaan met ons, dan verzoek ik u om zich voor 15 september 2016 per mail aan te melden: n.h.moenna@gmail.com. of telefonisch 06-40647798 of bij de u bekenden bestuurders  vrijwilligers van de kerwerkgroep Ontmoet en Doen: Lize, Roepsain, Ingrid en Nanda zullen u dienstbaar zijn.
 
De  buurtbewoners net als vorig jaar van huis van de wijk- de Buurtzaak in het kader van onze samenwerking met St.Samen Wonen-Samen Leven met ons meegaan.

Centrale lijst van de aanmeldingen:
 
De heer N.H.Moenna zal centraal een lijst op volgorde van de aanmelding bijhouden. Dus alle boekingen door het bestuur en vrijwilligers gelijk aan hem doorgeven.
 
Wat u zelf dient te doen of mee te nemen:
Een goed humeur, uw identiteitspapieren w.o. uw ziekenfondskaart voor het geval dat e.e.a. nodig is, uw medicijnen die u nodig heeft eventueel uw rollator of andere dingen bij slechtweer. Vergeet niet uw fototoestel/camera mee te nemen.
Laat uw bloeddruk, suikergehalte, ogen en oren in de hal gratis controleren.
 
Wat krijgt u voor uw bijdrage:
Een retour bus vervoer, een gratis toegangskaart voor de beurs en een lunchpakket met water.

Verwelkoming:
Ik hoop dat de u snel beslist en voor 15 september 2016 en samen met ons komt genieten van het leven en kennis komt maken met allerhande informatie over gezondheid, voeding en gemakken ter ondersteuning van uw oude dag.
Ik zie uw reactie boeking en betaling tegemoet entot ziens in de bus

Namens het bestuur van Regio Amsterdam en Omgeving en Ontmoet en Doegroep Stichting Samenwonen en samenleven.

N.H.Moenna- voorzitter Ontmoet en Doe groep NEHOB Regio Amsterdam.
Terug naar de inhoud